Sladké lži
Typ:
film
Žánr:
thriller, tv film
Délka:
92 min
Země:
USA, 1998
Měla všechno a to všechno ztratila během jednoho okamžiku. Teď je její manžel mrtvý, ona je obviněna z vraždy a na krk jí dýchá trest smrti. Jediným východiskem je útěk! Risa Stantonová měla ideální rodinu i peníze, ale vše se jí zhroutilo, když...

Popis

Měla všechno a to všechno ztratila během jednoho okamžiku. Teď je její manžel mrtvý, ona je obviněna z vraždy a na krk jí dýchá trest smrti. Jediným východiskem je útěk! Risa Stantonová měla ideální rodinu i peníze, ale vše se jí zhroutilo, když našla svého manžela Fina zavražděného a detektiv Malloy ji obvinil z vraždy. Manželův přítel Brett ji sice obhajoval, ale přesto byla odsouzena na smrt. Cestou do vězení se však Rise náhodou podaří utéct a rozhodne se najít skutečného vraha.

Začne zkoumat svůj případ a zjistí, že manžel jí celá léta lhal a vedl dvojí život. S detektivem v patách musí najít odpovědi na otázky, které možná vedou k rozuzlení případu. Proč byly v manželově kufru havajské košile, když jel do chladného Denveru? Kdo je záhadná žena, která mu poslala vzkaz, on pak odešel a byl zavražděn? Proč měl ve firmě dvě rozdílné účetní knihy? A proč Brettovi tak záleží, aby odešla ze země?