Stárnoucí policista Mick Hayden nevede nijak příkladný život. Žena mu utekla a jeho byt připomíná dračí sluj. Z ničeho nic ale u něj propuknou senzibilní schopnosti a jeho život začne mít opět smysl. Detektiv Mickey Hayden je pověřen opětovným...

Popis

Stárnoucí policista Mick Hayden nevede nijak příkladný život. Žena mu utekla a jeho byt připomíná dračí sluj. Z ničeho nic ale u něj propuknou senzibilní schopnosti a jeho život začne mít opět smysl. Detektiv Mickey Hayden je pověřen opětovným otevřením případu šíleného masového vraha.

Ten proslul, kromě počtu obětí, zejména tím, že detaily o svých vraždách posílal do vydavatelství metropolitních novin, aby se o nich dozvěděl co největší počet lidí. Mickey se v nouzi obrátí na záhadného muže jménem Harvey, který má údajně nedpřirozené telepatické schopnosti.

Ten ale namísto pomoci Mickeyho obviní, že je drsným cynikem s psychopatickými sklony. Mickey se dostane k jedné psycholožce, která by mu mohla pomoci. Hlavním Mickeyho problémem je totiž to, že opravdu má halucinace o první vrahově oběti - Alici Lidelové. Zvláštní je i fakt, že masového vraha doposud nikdo nespatřil. Kdo je ale tím masovým vrahem?