Najatí zabijáci Max a Eddie právě zabili místnímu mafiánskému bosovi "Tlusťochovi" Tonymu Ragonimu syna a jeho mrtvolu mají stále v kufru svého auta. A protože "Tlušťoch" Tony není z těch, kteří by takovou věc nechali bez odplaty, pustí se svými...

Popis

Najatí zabijáci Max a Eddie právě zabili místnímu mafiánskému bosovi "Tlusťochovi" Tonymu Ragonimu syna a jeho mrtvolu mají stále v kufru svého auta. A protože "Tlušťoch" Tony není z těch, kteří by takovou věc nechali bez odplaty, pustí se svými muži do nelítostného pronásledování. Vystrašení zabijáci se v obavách o své životy rozhodnou rozdělit, setřást pronásledovatele a pak se znovu sejít na předem určeném místě. Situace se však začne poněkud komplikovat, když se Max seznámí v jednom baru se servírkou Betty a přesvědčí ji, že je sexuální terapeut. Snadno ji svede, ale pak ji urazí, zmlátí a odejde. Zatímco zuřící Betty najde zbraň odhodlaná pomstít svou potupu, vydá se po Maxových stopách, Eddie se zastavil v baru, kde se právě servírka Dayna seznámila s mladými flákači Samem a Burtem.

Zatímco si Dayna odvádí domu Burta a netuší, že mladík je dosud nezkušeným panicem, Eddie zahlédne v baru Tlusťocha Tonyho. Pokusí se uprchnout, ale venku zjistí, že někdo ukradl jeho auto i s mrtvolou v kufru. V téměř beznadějné situaci mu nečekaně pomůže Sam a Eddie mu za to bohatě zaplatí. Ještě však není všemu nebezpečí konec, jak se přesvědčí nejen Eddie, po jehož stopách jde najatý zabiják Frankie, Max, po jehož stopách jde nazlobená Betty a koneckonců i Burt, s jehož výkonem v posteli nebyla Dayna příliš spokojena. A tak se zdá, že všichni mají toho večera před sebou ještě nějaké horké chvilky a ne každý vyvázne se zdravou kůží.