Šest výstřelů
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, kriminální
Délka:
93 min
Země:
USA, 2012
Do hlavního města Moldávie Kišiněva přijíždí americký zápasník a boxer, Andrew Fayden, aby si zde dohodl exhibiční utkání. Faydena na jeho cestě doprovází manželka Monica a jeho čtrnáctiletá dcera Becky. Hned po příjezdu do hotelu je Faydenova...

Popis

Do hlavního města Moldávie Kišiněva přijíždí americký zápasník a boxer, Andrew Fayden, aby si zde dohodl exhibiční utkání. Faydena na jeho cestě doprovází manželka Monica a jeho čtrnáctiletá dcera Becky. Hned po příjezdu do hotelu je Faydenova dcera Becky z hotelu unesena. Policie po dvou dnech hledání nevědí jak dál, Faydenovi se proto obrátí na muže, kterého jim doporučil pracovník zdejší americké ambasády. Tím je zdejší řezník a bývalý námezdní žoldák Samson Gaul. Gaul však nežije jen život obyčejného městského řezníka. Po nocích řeší případy únosů dětí, které jsou ve zdejší bohem zapomenuté zemi běžné.

Gaul ale Faydenovým zprvu nehodlá pomoci. Má totiž ještě psychické problémy spojené se svým neúspěchem při poslední akci, kdy sice uneseného malého chlapce osvobodil, ale při tom zahynuly další dvě malé dívky. Nakonec se však rozhodne s hledáním Becky pomoci.

Gaul uklidí Andrewa s Monikou na bezpečné místo a vtrhne do sídla místního mafiána, kterého omámí a přivázaného mučí, aby od něj získal informaci, kdo dívku unesl a kde se právě nachází. Tyto informace sice z mafiána nedostane, mafián mu ale slíbí, že dívku najde a předá rodičům. Zanedlouho je nalezena zohavená a rozleptaná mrtvola dívky v jednom starém domě, kde jsou objeveny i mrtvoly jejích únosců. DNA potvrdí, že se jedná o hledanou Becky. Faydenovi jsou v šoku a také Gaul je zničen. Pak mu ale dojde, že mrtvola a výsledky DNA byly podvržené a že dívka zřejmě stále žije.