Pokud vám ve sbírce ještě chybí bobřík odvahy, můžete se ho pokusit přijít ulovit do kina Aero mezi bandu nakažených obyvatel maloměsta proměněných v krvežíznivé zombie. Něco podobného čeká i trojici dospívajících hrdinů, kteří sice stále žehnají...

Popis

Pokud vám ve sbírce ještě chybí bobřík odvahy, můžete se ho pokusit přijít ulovit do kina Aero mezi bandu nakažených obyvatel maloměsta proměněných v krvežíznivé zombie. Něco podobného čeká i trojici dospívajících hrdinů, kteří sice stále žehnají skautskému praporu, v hlavě už jim ale běží myšlenky na docela jiné bobříky, s nimiž by rádi spojili svá tři orlí péra. Ještě předtím ale budou muset prověřit své skautské dovednosti tváří v tvář zombie kočkám nebo neodbytnému nemrtvému instruktorovi.

Scenárista, režisér a producent Christopher Landon konečně přestal blbnout s amatérskými videokamerami a hrozivě skřípajícími dveřmi, kterým se věnoval v sérii Paranormal Activity, a zaměřil svůj zájem na ušlechtilejší záležitosti – tedy na skauting a fontány krve. Jeho splatter komedie patří k tomu nejlepšímu, co v posledních letech v tomto subžánru vzniklo. Landon pochopil, že nestačí zkombinovat zombie s kdejakou absurditou, ale že pozornost je třeba věnovat každému mokvajícímu detailu, každému morbidnímu gagu, každému mozku, který se s veselým plesknutím rozmázne některé z dosud žijících postav o obličej, každé animatronické obludě, jež se snaží prokousat se něčím břichem. Vznikl tak rozverný crowd-pleaser, kterým se ani junácký oddíl otrlých diváků nemusí stydět zahájit své letošní jamboree.