Samec
Typ:
film
Žánr:
drama, romantický
Délka:
97 min
Motto:
Touží po něm každá, ale ne každá ho může mít…
Země:
USA, 2009
Nikki (Ashton Kutcher) si je velmi dobře vědom svých kvalit a dovede jich náležitě využít. S lehkostí sobě vlastní dokáže okouzlit kteroukoli ženu na kterou se podívá. Nejčastěji ale používá svého šarmu u dobře situovaných a zajištěných žen,...

Popis

Nikki (Ashton Kutcher) si je velmi dobře vědom svých kvalit a dovede jich náležitě využít. S lehkostí sobě vlastní dokáže okouzlit kteroukoli ženu na kterou se podívá. Nejčastěji ale používá svého šarmu u dobře situovaných a zajištěných žen, které mu dokáží poskytnout dostatečný komfort, luxusní dárky a moře sexu. Ženy se s ním cítí mladšími, přitažlivějšími a atraktivnějšími… Nikkiho nejnovější kořistí je sebevědomá právnička v nejlepším věku Samantha (Anne Heche), která mu poskytuje víc, než ty předchozí. Zahrnuje ho drahými dárky a když musí pracovně odjet z města dá mu k dispozici své apartmá s výhledem na celé Los Angeles….

Nikki se ale nudí a v baru se seznámí s nádhernou servírkou svého věku Heather (Margareta Levieva) a pozve ji do Samanthina bytu, který samozřejmě vydává za svůj. Vše jde podle plánu až do chvíle, kdy je přistihne Samantha….

Anne Heche znáte z úspěšného televizního seriálu „Muži na stromech“.