Hlavní hrdinkou napínavého příběhu je půvabná Sandy Kennington, která měla ještě před nedlouhou dobou vše, co si jen mohla přát. Kariéru na vzestupu, vyhlídky na skvělou budoucnost a milující rodinu s manželem Edward, který pro ni udělá první...

Popis

Hlavní hrdinkou napínavého příběhu je půvabná Sandy Kennington, která měla ještě před nedlouhou dobou vše, co si jen mohla přát. Kariéru na vzestupu, vyhlídky na skvělou budoucnost a milující rodinu s manželem Edward, který pro ni udělá první poslední a dvěma nádhernými dětmi. Jenže pak se to vše změnilo, když při tragické autonehodě zahynula jejich dcera. Edward se začal rodině citově vzdalovat, a Sandy jeho málomluvnost a citová odtažitost dělá velké starosti, zejména když se zdá, že je zcela bezmocná a nedokáže s tím nic udělat.

O několik měsíců později se však stane něco nečekaného. Edward se ze dne na den změní. Náhle je z něj romantický, laskavý a milující manžel, který chce všechno změnit a navrhuje Sandy, aby se přestěhovali do New Yorku. A protože nic není jen tak, je otázkou, jestli má nečekaný obrat k lepšímu pověstný háček. Má. Skutečný Edward je totiž vězněn ve sklepení předměstského domu, kde ho připoutaného k židli střeží nepříliš vstřícná dívka Beth Jenkins. Kdo je tedy ve skutečnosti muž, který vypadá jako Edward? A jaké jsou jeho záměry?