Středoškolačka Gabby Espinozová je kapitánkou Fantomů, volejbalového týmu na kalifornské Cathedral High. Když byla malá, zemřela jí matka a ona vyrůstala jen s otcem, obětavým hasičem, který nedávno zemřel při riskantním zásahu během požáru...

Popis

Středoškolačka Gabby Espinozová je kapitánkou Fantomů, volejbalového týmu na kalifornské Cathedral High. Když byla malá, zemřela jí matka a ona vyrůstala jen s otcem, obětavým hasičem, který nedávno zemřel při riskantním zásahu během požáru soukromé střední školy. Dívka se jen těžko smiřuje se smrtí jediného blízkého člověka, současně je však nucena přijmout další nečekanou změnu.

Studentky zničené školy byly rozmístěny do škol v okolí a na Cathedral High začnou chodit tři výborné vojelbalistky, které dřív hrály za Madony. Potíž je v tom, že Madony byly vždy největšími rivalkami Fantomů a jejich rivalita se projevovala často i drsnými metodami, a to nejen na hřišti. Rozděluje je totiž nejen síť na hřišti, ale také rasové, ekonomické a sociální rozdíly. Když se dívky stanou novými členkami školního týmu, Fantomům a zejména Gabby to na klidu nepřidá. Přes řadu osobních střetů a konfliktů jsou však nakonec dívky nuceny najít společnou řeč, aby dokázaly vybojovat mistrovský titul.