Rozchod
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama, romantický
Délka:
90 min
Země:
USA, 1997
Když je láska silná, když je touha žhavá, když je sex báječný, je třeba se rozejít. Jenže zamilovaní Steve a Monica to bez sebe moc dlouho nevydrží Monica je učitelka, Steve fotograf. Chodí spolu už přes dva roky. Jednou dojde k hádce a Monica...

Popis

Když je láska silná, když je touha žhavá, když je sex báječný, je třeba se rozejít. Jenže zamilovaní Steve a Monica to bez sebe moc dlouho nevydrží Monica je učitelka, Steve fotograf. Chodí spolu už přes dva roky. Jednou dojde k hádce a Monica naštvaně odchází domů, vrací se ale za pár minut s tím, že by se měli přestat scházet.

O pár dní později se dávají zase dohromady, ale po dvou hodinách se Steve urazí kvůli ironické poznámce a tentokrát je z toho skutečný rozchod. Oba začnou chodit s někým jiným, a najednou, z ničeho nic, Steve požádá Moniku o ruku. Monica kývne a nastávají dny horečné extáze dvojice se baví s cizími lidmi a ptá se jich, co dělá manželství dobrým manželstvím, Monica se ke Steveovi nastěhuje... Potom přichází den svatby. Steve si najednou není jistý a hádka vztah opět rozerve. Vrátí se někdy štěstí?