Vítejte v nejbáječnějším a nejmagičtějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. V tomto úžasném živoucím světě, kde i samotný příběh má svůj život, se zázraky všeho druhu dějí bez přestání a to v denní i noční dobu........ tedy až...

Popis

Vítejte v nejbáječnějším a nejmagičtějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. V tomto úžasném živoucím světě, kde i samotný příběh má svůj život, se zázraky všeho druhu dějí bez přestání a to v denní i noční dobu........ tedy až doposud tomu tak bylo.

Jednoho dne se pan Magorium, 243-letý výstřední majitel hračkářství (Dustin Hoffman), rozhodne předat vládu nad jeho úspěšným a neobyčejným obchodem mladé a nejisté manažerce Molly Mahoney (Natalie Portman). Obyvatelům obchodu se to pranic nelíbí a rozhodnou se toto rozhodnutí zvláštním způsobem zhatit. Jindy hravé hračky jsou sice stále na svém místě, ale jejich proměna v šedivé a tiché je prostě nepřehlédnutelná.

První, kdo po vstupu do dříve zářícího obchodu zaznamená změnu v chování hraček, je skeptický účetní Henry (Jason Bateman). A přitom právě Molly s Henrym jsou jediní, kteří mohou hračky znovu oživit. Ti dva ale musí nejprve sami v sobě objevit zdroj kouzelných schopností a víru v sebe samých. S tím jim pomůže jejich mladičký, teprve devítiletý kolega Eric Applebaum (Zach Mills).