Skupina reporterů se chystá natočit 24-hodinovou reportáž o hasičském sboru. Vše probihá v normálním a poklidném rytmu, když se znenadání rozezní siréna, která vše odstartuje. Během jízdy se reportéři dozvídají, že na tísňovou linku zavolali...

Popis

Skupina reporterů se chystá natočit 24-hodinovou reportáž o hasičském sboru. Vše probihá v normálním a poklidném rytmu, když se znenadání rozezní siréna, která vše odstartuje. Během jízdy se reportéři dozvídají, že na tísňovou linku zavolali nájemníci, kteří se nemohou dobouchat na jednu ze sousedek. Ta bydlí v nejvyšším patře, z něhož se ozývá šílený křik.

Po příjezdu už u domu čeká policejní hlídka, která se za doprovodu hasičů dostane násilím do bytu, kde najdou zkrvavenou šílenou stařenu. Ta napadne jednoho z policistů a způsobí mu vážné zranění. Když snesou zraněného policistu do přízemního podlaží, zjistí, že je dům již zcela uzamčen a není možné se z něho jakkoliv dostat a všude venku jsou speciální policejní jednotky, které nechtějí obyvatele domu pustit ven.

Netuší, že stařena je nakažena nebezpečným virem, který v lidech vzbudí šílenost a nezkrotnou chuť po mase.