Rebeca uviděla Eduarda a připadal ji jako princ z pohádky. Co na to,že mu právě nabourala jeho nové auto a on její sympatie vůbec nesdílel-ze začátku. Začali se scházet a jejich vztah se začal naplňovat. Mezitím se Rebeca seznámila se sympatickým...

Popis

Rebeca uviděla Eduarda a připadal ji jako princ z pohádky. Co na to,že mu právě nabourala jeho nové auto a on její sympatie vůbec nesdílel-ze začátku. Začali se scházet a jejich vztah se začal naplňovat. Mezitím se Rebeca seznámila se sympatickým vdovcem Sergiem a stali se přáteli.Sergio se do Rebecy zamiloval,ale ta jeho city neopětovala. Eduardo se na naléháni otce rozhodl představit konečně svou vyvolenou a pozval ji na rodinou večeři.

Když Sergio uviděl lásku svého syna nemohl uvěřit svým očím. Byla to Rebeca, ale do té je zamilovaný přece on!! Rebeca se dříve či později bude muset rozhodnout. Jak se ale rozhodnout, když Eduardo měl snoubenku Princeznu,která se nehodlá vzdát?

A co rodina Rebeca, kde jsou samé ženy a je potřeba je zabezpečit-maminku, která je nemocná a nemá na zaplacení účtů z nemocnice,starší milovanou sestřičku Niurku, která ji vždy byla oporou a dře se v abru každou noc i Patty, která je zahálečka, ale přece jenom patří do rodiny. Pro koho se Rebeca rozhodne pro vysněnou lásku, bohatého staršího pána nebo věrného přítele kterého zná od dětství??