Rande měsíce
Typ:
film
Žánr:
komedie, romantický
Délka:
103 min
Motto:
Vyhlášená kráska supermarketu se rozhodne, že půjde na rande se zaměstnancem měsíce. Dva největší rivalové – flákač a dříč - spolu začnou soupeřit o lákavou odměnu…
Rok:
2006
Pracovníci vyhlášeného obchodního domu SuperClub soupeří pravidelně o titul “Zaměstnanec měsíce”. Odměnou pro vítěze je jeho fotografi e vyvěšená na zdi slávy v zaměstnanecké odpočívárně. Vince Downey je vedoucí pokladní a na zdi slávy „visel“ už...

Popis

Pracovníci vyhlášeného obchodního domu SuperClub soupeří pravidelně o titul “Zaměstnanec měsíce”. Odměnou pro vítěze je jeho fotografi e vyvěšená na zdi slávy v zaměstnanecké odpočívárně. Vince Downey je vedoucí pokladní a na zdi slávy „visel“ už sedmnáctkrát. Zack Bradley je naopak ten největší flákač, zato mezi kolegy (a kolegyněmi!) boduje neustálými vtipy. To poslední, o co by stál, je získat ocenění za kvalitní práci a spolehlivost.

Z těch dvou, kteří se nikdy neměli moc rádi, se stávají největší rivalové, když do SuperClubu nastoupí nová pokladní – krásná, sexy blondýnka Amy Ranfro, která má zvláštní úchylku: na rande chodí výhradně jen se „Zaměstnancem měsíce“. Zack a Vince zahájí urputný boj, aby získali Amyinu pozornost. Vince se snaží zaujmout a oslnit svými schopnostmi dokonalého pokladního a sedmnácti oceněními. Zack rozbalí svůj „neodoletelný“ šarm a vtip, ale ke své smůle s hrůzou zjišťuje, že Amy podléhá Vinceovým škrobeným intrikám. Rozhodne se k tomu nejneočekávanějšímu a nejrafinovanějšímu činu: stát se příštím „Zaměstnancem měsíce“ a vyhrát tu nejsladší odměnu – rande měsíce s Amy.

Příběh o soupeření dvou letitých kolegů o srdce krásné pokladní je situační komedií, která se odehrává v prostředí i zákulisí obchodního domu.

Producenti filmu - Peter Abrams, Robert L. Levy a Andrew Panay ze společnosti Tapestry Films - mají na svém kontě tak úspěšné projekty, jako jsou milostný příběh Pošli to dál (Pay It Forward, režie Mimi Leder, 2000) s Kevinem Spaceym a Helen Hunt a komedie Lásce na stopě (Serendipity, režie Peter Chelsom, 2001) s Johnem Cusackem a Nesvatbovi (The Wedding Crashers, režie David Dobkin, 2005) a Vincem Vaughnem a Owenem Wilsonem.

Rande měsíce – film plný překvapivých a vtipných zvratů a přesně odstíněných hereckých výkonů - je režijním debutem scenáristy, herce a producenta Grega Coolidge. Hlavních rolí se ujali Jessica Simpson (Mistři hazardu/The Dukes of Hazzard, režie Jay Chandrasekhar, 2005), Dane Cook (Bratři jak se patří/Stuck on You, režie Danny a Bobby Farrellyovi, 2003, Torque: Ohnivá kola/Torque, režie Joseph Kahn, 2004) a Dax Shepard (Dvanáct do tuctu/Cheaper by the Dozen, režie Shawn Levy, 2003), Zathura: vesmírné dobrodružství/Zathura, režie Jon Favreau, 2005).