Hlavními aktérkami příběhu jsou matka a její tři dcery. Matka představuje pro svoje dcery model panovačné ženy, které nerozumějí a před kterou mají respekt. A přestože v hloubi srdce touží po její lásce, otevřenosti a přátelství, nedokáží se jí...

Popis

Hlavními aktérkami příběhu jsou matka a její tři dcery. Matka představuje pro svoje dcery model panovačné ženy, které nerozumějí a před kterou mají respekt. A přestože v hloubi srdce touží po její lásce, otevřenosti a přátelství, nedokáží se jí přiblížit. Nechápou, co způsobilo, že matka nebyla schopná je milovat všechny, bez toho, aby si vybrala vždy jen jednu z nich jako hračku, kterou po chvíli odhodila do kouta.

Nechápou ani matčinu nespokojenost s vlastním životem. Nevědí nic o její nenaplněné touze po kariéře, o nemilovaném manželovi, o její tajné lásce k mladému muži... Příběh lemuje závažná událost, kterou je nevyléčitelná nemoc matky. Na základě této zprávy přicházejí dcery do starého rodinného domu. A tak paradoxně, právě na pozadí nepříjemné skutečnosti, jsou nucené setkat se a hledat si cestu k sobě.