Veselá, romantická komedie PRINCEZNA LEDU nám přináší příběh nadějné studentky Casey (Michelle Trachtenberg), jejímž snem vždy bylo dostat se na Harward. Aby získala stipendium, musí předložit přijímací komisi originální projekt. Rozhodne se tedy...

Popis

Veselá, romantická komedie PRINCEZNA LEDU nám přináší příběh nadějné studentky Casey (Michelle Trachtenberg), jejímž snem vždy bylo dostat se na Harward. Aby získala stipendium, musí předložit přijímací komisi originální projekt. Rozhodne se tedy o kombinaci dvou svých vášní: fyziky a krasobruslení.

Pro poznání fyzikálních zákonitostí závodního krasobruslení však musí udělat víc než jen pozorovat spolužačky. A tak se rozhodne také závodit, aby výsledky svého projektu mohla dokázat přímo sobě samé. Její přirozený talent a píle z ní udělají nadějnou krasobruslařku. Jenže její matce se nová vášeň její dcery vůbec nelíbí. Čí sen nakonec zvítězí?

V hlavních rolích se představí Joan Cusack a Kim Cattrall. PRINCEZNA LEDU je další teenagerovskou komedií studia Disney, které natočilo i úspěšný Deník princezny.