Oblíbená série Prci, prci, prcičky má další nečekané pokračování. Celkem bez většího humbuku a reklamy prostě Universal vydal čtvrtý díl, který má však ke kvalitě a zábavě dílů předchozích přece jenom trochu daleko. Film vyšel pouze na DVD, do...

Popis

Oblíbená série Prci, prci, prcičky má další nečekané pokračování. Celkem bez většího humbuku a reklamy prostě Universal vydal čtvrtý díl, který má však ke kvalitě a zábavě dílů předchozích přece jenom trochu daleko. Film vyšel pouze na DVD, do kin kupodivu ani nepřišel. Hlavní roli v American Pie: Band Camp ztvárnil Tad Hilgenbrinck jako Matt Stifler, mladší bratr známého "Stifmajstra".

Zápletka je naprosto tradiční a celkem neoriginální, ale pořád to trošku zabírá: plno nadávek, pepřový sprej, skryté kamerky ve sprše, spermatický krém na opalování atd atd. Příběh se odehrává v hudebním táboře, který diváci znají z jednoho z předchozích dílů. Absence všech známých tváří je celkem citelná, zbyl pouze stylový Jimův táta v podání Eugene Levyho. Přesto se čtvrtým "prcičkám" taky asi kolikrát zasmějete a občas je opravdu na co koukat. :-)