Luciana je mladou služkou v domě budoucího kněze Juana. Zamilují se do sebe a jedné vášnivé noci, Luciana otěhotní. Než stihne tuto nádhernou novinku říci nastávajícímu otci, zasáhne jeho matka. Chce aby z jejího syna byl kněz za každou cenu a...

Popis

Luciana je mladou služkou v domě budoucího kněze Juana. Zamilují se do sebe a jedné vášnivé noci, Luciana otěhotní. Než stihne tuto nádhernou novinku říci nastávajícímu otci, zasáhne jeho matka. Chce aby z jejího syna byl kněz za každou cenu a tak je Luciana nucená dům opustit.

Vysílená a nemocná Luciana je bez prostředků a nemá čím by uživila svou právě narozenou holčičku. Ze zoufalství ji nechá u dveří bohatého domu v naději, že se o ni postarají a dají ji vše, co ona nemůže. Seznámí se z odporným, bohatým mužem a nějaký čas s ním žije.

Pak potkává pravou lásku Andrese Duvala a zanedlouho je svatba. S Andresem mají dvě děti - Lizbet a Andersova syna z předchozího vztahu - Viktora Manuela. Nyní bohatá podnikatelka Luciana Duvalová chce najít svou odloženou dceru a tak se vydává do domu, kde ji před časem zanechala. Dovídá se, že děvčátko dali do sirotčince a ještě víc je posednutá myšlenkou ji najít. Z děvčátka vyrostla nádherná mladá žena. Chce dobít svět a odchází ze sirotčince do města. Cristina si spolu s dvěma dalšími děvčaty najímá byt, kde všechny žijí. Hledá práci a rozhodne se přihlásit jako modelka do obchodního domu Luciany Duvalové. V práci se seznamuje s nevlastním synem majitelky Viktorem Manuelem. Vášnivé jiskření se brzy promění v lásku. ale mladému páru to není souzeno.

Jakmile se Luciana dozví, že Viktor Manuel chodí s Cirstinou, vyhodí ji. Přinutí Viktora Manuela vzít si Tamaru, čekající dědice. Nikdo nemá tušení o tom, že dítě ve skutečnosti není Viktora Manuela. Mezitím Cristina zjišťuje, že je také těhotná, ale Viktorovi Manuelovi to nechce říct. Tamara své dítě potratí a vinu za to dává svému manželovi. Po narození Cristinina dítěte se Viktor Manuel dovídá, že je otcem. Nevýslovně šťastný novopečený otec je rozhodnut rozvést se s Tamarou. Psychicky labilní Tamara nu však rozvod nechce povolit a plánuje pomstu Cristině. Unese jí dítě, ale nakonec vše dopadne dobře a dítě je zpět u matky. Luciana ví, že Cristina je ve skutečnosti její a Juanova dcera. Juan je velmi rád a snaží se obě ženy k sobě přiblížit. Je to však těžké, protože Cristina nechce Lucianě odpustit, co ji udělala a řekla, když pracovala v módním domě. I Cristina se konečně dovídá pravdu o skutečných rodičích. Otce bezvýhradně respektuje a miluje ale o matce nechce nic slyšet. Alonso nabídl Cristině manželství a ta přijala. Obřad se nakonec nekonal, protože ALonso na svatbu nepřišel. Uvědomil si, že štěstí Cristiny není po jeho boku ale po boku Viktora Manuela. Luciana odjíždí s Viktorem Manuelem a Andrésem do Evropy. Doufá, že když dá Cristině čas na rozmyšlenou, odpustí ji. Po návratu se Tamara naposledy pokusí zabít Cristinu, ale Luciana ji brání svým tělem. Pobodaná Luciana je ve vážném stavu převezena do nemocnice. Tamara utíká za Nicolasem, kterého nakonec při představení bodne nožem. Než Nicolas naposledy vydechne vezme onu dýku a Tamaru zabije. V nemocnici se Luciana probouzí a její stav se zlepšuje.

Cristina a Luciana se konečně usmiřují. Lisbet se svým mužem se vrací z Evropy. Mají pro rodinu překvapení. Adoptovali děvčátko a Luciana se může zbláznit radostí, že je dvojnásobnou babičkou. Cristina si bere Viktora Manuela za muže. Při obřadu je přítomna jejich maličká, přátelé a celá rodina. Oddávajícím není nikdo jiný než otec nevěsty - ctihodný kněz Juan de la Cruz.