Prasátko a jeho velký příběh
Typ:
film
Žánr:
dobrodružný, rodinný, drama, mystery, animovaný
Délka:
75 min
Rok:
2003
Je to úplně první film o Prasátku... a navíc opravdu báječný! Zcela v duchu velké tradice animovaných příběhu o medvídkovi Pú. Prasátko a jeho velký příběh vás potěší nádherným příběhem o přátelství, radosti a porozumění, který každého poučí o...

Popis

Je to úplně první film o Prasátku... a navíc opravdu báječný! Zcela v duchu velké tradice animovaných příběhu o medvídkovi Pú.

Prasátko a jeho velký příběh vás potěší nádherným příběhem o přátelství, radosti a porozumění, který každého poučí o tom, že nikdo nemusí být velkým, aby mohl dělat velké věci! Když se Prasátko doslechne, že je "jen malé zvířátko" na to, aby pomáhalo Púovi, Tygrovi, Ijáčkovi, Klokánkovi a Králíčkovi v uskutečňování plánu, jak opatřit med, zmizí ve Stokorcovém lese. Aby ho našli, vymyslí všichni slopečný plán a snaží se s použitím Prasátkova alba najít stopu, kde jej hledat. Když se pak Pú octne v tísnivé situaci, objeví se superhrdina velký jako - však víte kdo - a se spoustou odvahy a trochou štěstí... málem zachrání situaci!

U Prasátka a jeho velkého příběhu plného dobrodružství, veselí a statečnosti a s pěti novými písničkami se budou znovu a znovu scházet všichni členové rodiny, aby se zasmáli a zazpívali si.