Je to o mladé cílevědomé ženě, provdané za umělecky založeného muže. Žijí společně s dvojčetem jejího muže Romanem, který je v podmínce. Díky němu se vlastně s manželem potkali, protože Jessica (Sarah Michelle Gellar) byla právní zástupkyně jeho...

Popis

Je to o mladé cílevědomé ženě, provdané za umělecky založeného muže. Žijí společně s dvojčetem jejího muže Romanem, který je v podmínce. Díky němu se vlastně s manželem potkali, protože Jessica (Sarah Michelle Gellar) byla právní zástupkyně jeho bratra. Jejímu manželovi a švagrovi se stane strašná autonehoda a oba upadnou do komatu a Jessice se od toho okamžiku obrátí život na ruby.

Za nějakou dobu od této strašlivé události dostane telefonát, že jeden z nich se probudil, ale že neví, který to je. Když se Jessica dostane do nemocnice, najde tam svého probuzeného švagra, kterého nemůže vystát a navíc jí začne tvrdit, že je jejím manželem. Je to skutečně její manžel? Nebo to jen hraje? Chce svůj život nazpět natolik, že tomu věří a přesvědčuje se o něčem, co neexistuje? Nebo je možné, že se k ní její láska vrátila?