Úspěšný, vzdělaný bez problémů žijící mladý muž Gabriel se jednoho dne dovídá o násilné smrti svého otce. Podezřelým je Monserrat Vallemorín, zámožný člověk nejméně dvou tváří. První je skoro andělská - je úspěšným a slavným kardiologem a pro...

Popis

Úspěšný, vzdělaný bez problémů žijící mladý muž Gabriel se jednoho dne dovídá o násilné smrti svého otce. Podezřelým je Monserrat Vallemorín, zámožný člověk nejméně dvou tváří. První je skoro andělská - je úspěšným a slavným kardiologem a pro nemocné pacienty spasitelem. Jeho druhá tvář je však mnohem temnější. Moncho, jak se mu přezdívá, je šéfem mafiánského klanu a má na svědomí nejméně tolik životů, kolik jich na soukromé klinice zachránil. Gabriel dobře ví, že Monchovou slabostí jsou dvě mladé ženy. Proto na ně následník trůnu konkurenční rodiny Santuariových zaměří svou plánovanou pomstu.

Usměvavá čerstvá absolventka medicíny Avril věří, že je dcerou italských přistěhovalců Antonia a Tarcisie Zurliových a Moncha považuje za svého kmotra. I když nemůže sehnat práci, odmítá pracovat na Monchově klinice, protože je si vědomá jeho spojení se světem násilí a zločinu. Moncho ovšem Avril zbožňuje a věnuje jí více pozornosti než je jeho kmotrovskou povinností. Však také jednoho dne vyjde najevo, čí je vlastně Avril dcera. Mezitím se ovšem změní Gabrielův vztah ke krásné lékařce - z objektu pomsty se pro něj stává objektem nenaplněné touhy a lásky. Jejich vzájemné sbližování komplikují nejen znesvářené rodiny, ale i Marbella, která je sžíraná nenávistí, zlobou a žárlivostí. Je přesvědčená, že Avril ji okradla o lásku Moncha, kterého považuje za svého otce, neboť ji v tomto přesvědčení spolu s manželkou Yermani vychoval.

Ve skutečnosti se Monserat oženil s dcerou s bohaté rodiny Yermani Burgos, když byla těhotná. Své lásce Thanie po porodu odebral dceru a dal ji vychovat Zurliovým. Netušil, že se narodily dvě holčičky a jednu se Thanii podařilo ukrýt. Proto Avril netuší, čí je dcera ani to, že má sestru Adrianu. Z matky obou dívek se mezitím stala majitelka nočního klubu, skrývající svou pravou totožnost pod jménem Esmeralda Aquino. Jen Moncho ví, kdo tato šarmantní dáma je a také ji často navštěvuje. Nejen Thania ale i Gabriel přijal nové jméno. Jako mladý opustil svou rodinu a přestože miloval svého otce, nechtěl mít nic společného s jeho mafiánským klanem.

Teprve touha pomstít se ho přivede zpět z daleké ciziny. Na scénu se vrací jako Miguel David Montalvo a nikdo netuší, že je synem zavražděného Ulisese Santuaria. Anonymita a rodinný přítel Erasmo, který má rovněž spadeno na Moncha, mají být hlavními nástroji pro Gabrielovu pomstu. Všechny plány se značně zkomplikují, když se Gabriel zamiluje do Avril. Zároveň se však schází s Marbellou, protože to přece ona je Monchovou dcerou, nebo ne? A pak jednoho dne Avril odhalí, kdo je Miguel David ve skutečnosti a jaké jsou jeho záměry v rodině Valemorínových. Odsoudí a zavrhne Gabriela a vrhne se do náruče jiného muže...

José Thomas Urriola je atraktivní, sexy, sebejistý mladý muž, který se do Avril zamiluje, ale i on má, jak s Monchem, tak s Ulisesem nevyřízené účty. Miguel David se ožení s Marbellou a po svatbě zjišťuje, že Moncho měl nemanželskou dceru a je jí zahradníkova dcera Avril. Na scéně se objevuje i Adriana, která je blázen do José Thomase. Ten však má oči jen pro Avril, nebo mu konečně dojde jaký poklad Adriana je? A co Gabriel? Uskuteční svou pomstu nebo pozná, že láska je největším pokladem a stojí za to pro ni bojovat?