Susan už pomalu zapomněla, co je to milovat, těšit se na Vánoce a rozbalovat dárky od přátel. Žije osaměle, v nakladatelství už také není jako redaktorka hledající nové talenty zrovna na výsluní. Její autoři nejsou schopni napsat další knihu a...

Popis

Susan už pomalu zapomněla, co je to milovat, těšit se na Vánoce a rozbalovat dárky od přátel. Žije osaměle, v nakladatelství už také není jako redaktorka hledající nové talenty zrovna na výsluní. Její autoři nejsou schopni napsat další knihu a noví nejsou na obzoru. Navíc se ještě nevzpamatovala z rozvodu a žádní muži pro ni prostě neexistují.

Už skoro zapomněla, že je ve svých sedmatřiceti krásná a že kdysi bývala nesmírně šikovnou a zvídavou holčičkou se srdcem na dlani. Když se od ní odklonil i vlastní bratr s rodinou, Susan se zdá být ztracena pro své okolí.

A najednou se v jejím poloprázdném a trochu neutěšeném bytě objeví malá holčička. Je jí sedm, má dlouhé blonďaté vlásky, plamínky v očích a spoustu toho napovídá. Mimochodem říká zděšené hrdince: Jsem Suzie, a jsem ty, když ti bylo sedm.

Věřte nebo nevěřte, právě tohle malé stvoření, plné radosti ze života, jí ukáže, že život zdaleka nekončí a někde zcela blízko už třeba čeká nová láska a nová zaručeně nejlepší kniha, jaká kdy vyšla...