Podezřelá
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, mystery, kriminální
Délka:
90 min
Země:
USA, 2010
Když 17let stará Bianca Miller (Nicole Gale Anderson) zjistí, že její přítel ji podváděl se spolužačkou (Dory, 17), byla vzteky bez sebe. Její nejlepší přátelé Fallyn (17) a Sarah(17) si díky tomu chtějí s Dory vystřelit. Bianca souhlasí s tím,...

Popis

Když 17let stará Bianca Miller (Nicole Gale Anderson) zjistí, že její přítel ji podváděl se spolužačkou (Dory, 17), byla vzteky bez sebe. Její nejlepší přátelé Fallyn (17) a Sarah(17) si díky tomu chtějí s Dory vystřelit. Bianca souhlasí s tím, že se přidá. Tři dívky Dory vylákaly na vzdálené místo, kde mají v úmyslu nechat ji ve tmě aby šla pěšky domů. Když Dory další den nepřijde do školy, všichni, včetně Bianci, si začnou dělat starosti.

Dorysino mrtvé tělo nalezne turista. Bianca je zděšena a chce jít na policii. Přizná své matce Jacqui (Cynthia Gibb) podrobnosti o žertu a obě dvě se rozhodnou jít na policii. Co Bianca ví je, že dívka byla zavražděna jejími dvěma nejlepšími přáteli! Na policii Fallyn obvinila z vraždy Biancu.

Bianca čelí doživotnímu vězení za vraždu, kterou nespáchala. Jacqui podá odvolání k otci Fallyn, Richardovi (William R. Moses). Richard se ale musí rozhodnou,jestli pomoci Jacqui a Biance nebo krýt Fallynino temné tajemství, aby svou dceru zachránil od vězení ne za jednu, ale dvě vraždy.