Pivo
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
82 min
Země:
USA, 1985
Loretta Swit, kterou známe především jako majora Margaret Hoolihanovou ze seriálu M.A.S.H., se v tomto snímku představuje v naprosto odlišné roli, která však podle mnohých převyšuje vše od doby, co skončila jako hlavní sestra ve slavné mobilní...

Popis

Loretta Swit, kterou známe především jako majora Margaret Hoolihanovou ze seriálu M.A.S.H., se v tomto snímku představuje v naprosto odlišné roli, která však podle mnohých převyšuje vše od doby, co skončila jako hlavní sestra ve slavné mobilní vojenské nemocnici. Tentokrát jako manažerka z reklamní agentury totiž vymyslí fantasticky úspěšnou marketingovou kampaň na prodej piva. Tématem této satirické komedie je především reklamní svět Madison Avenue, svět plný přetvářky a domýšlivosti.

Hlavními protagonisty jsou právě cynická reklamní manažerka (Loretta Swit) a její patolízalové, jejichž úkolem je vybrat tři zoufalce, kteří by v nové kampani propagovali výrobce piva značky Norbecker (Kenneth Mars), jenž se ocitl v problémech a nutně potřebuje zvýšit prodej. Komediální ansámbl tohoto snímku obohacují Rip Torn, David Alan Grier, William Russ a Saul Stein; díky zajímavému příběhu a řadě gagů tato komedie rozhodně pobaví.