Pejskaři
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, tv film
Délka:
92 min
Země:
USA/Kanada, 1998
Julian Taylor - veterán námořnictva a bývalý mistr v boxu ve střední váze - nad sebou ztratí kontrolu při hídce v baru a výsledkem je nucený pobyt ve vězení v Retrieve Prison. Nedlouho po svém příchodu se Julian seznamuje s kapitánem Brownem,...

Popis

Julian Taylor - veterán námořnictva a bývalý mistr v boxu ve střední váze - nad sebou ztratí kontrolu při hídce v baru a výsledkem je nucený pobyt ve vězení v Retrieve Prison.

Nedlouho po svém příchodu se Julian seznamuje s kapitánem Brownem, hrozivým a panovačným strážcem, který ho nazve "dogboyem" a zavře ho do jedné z klaustrofobicky působících cel, tzv. psí boudy. Zde Julian poznává dalšího chovance Willyho Owense a zjišťuje, že v tomto vězení používají brutálně vycvičení psi. Ti by byli na vězně v případě útěku vypuštěni. Ale to není všechno.

Kapitán Brown je vůdcem tajné společnosti, která používá tyto psy k organizovanému lovu na vězně. Tyto hony pořádá nejen pro peníze, ale bere je i jako sport..

Když to Willy odhalí, pokouší se v Julianovi najít spojence, aniž by mu prozradil, že je tajný policista. Julian odmítá. Nakonec Willy najde důkazy, aby mohl skandál odhalit a obvinit zúčastněné, avšak než může cokoliv udělat, je napaden a zabit psem kapitána Browna.