Gangster Porter společně se svou ženou a sadistickým parťákem Valem Resnickem přepadnou a okradou čínské mafiány převážející sto čtyřicet tisíc dolarů. Při rozdělování kořisti však Val parťáka podrazí, protože potřebuje i jeho podíl, aby se mohl...

Popis

Gangster Porter společně se svou ženou a sadistickým parťákem Valem Resnickem přepadnou a okradou čínské mafiány převážející sto čtyřicet tisíc dolarů. Při rozdělování kořisti však Val parťáka podrazí, protože potřebuje i jeho podíl, aby se mohl stát členem zločineckého syndikátu. Namluví jeho žárlivé manželce, že jí je Porter nevěrný a zatímco žena manžela dvakrát střelí do zad, Val sebere peníze. Muž však přežije a když se zotaví, jde si pro své peníze. Drobnými krádežemi si opatří dost peněz, aby mohl v zastavárně koupit revolver a pak se vydá do bytu své manželky, narkomanky Lynn.

Přestože jí sebere drogy, kterými ji zásobuje Val, žena si píchne dávku z ukrytých zásob. Ráno ji Porter najde mrtvou. Z dealera, který ženě přinesl novou dávku drogy, vytluče informace odkud drogy přicházejí. Dostane se na stopu kšeftaře Stegmana, v jeho herně sice narazí na dvojici zkorumpovaných detektivů Learyho a Hickse, přesto se mu však podaří zjistit, že Resnick pracuje pro zločinecký syndikát.