Pařba ve Vegas
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
100 min
Motto:
Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují ...
Země:
USA, 2009
Od režiséra filmu “Road Trip” Todda Phillipse přichází do kin komedie o loučení se svobodou, které se nepředstavitelným způsobem zvrhne. Dva dny před svatbou odjíždí Doug (Justin Bartha) se svými nejlepšími kamarády Philem a Stu (Bradley Cooper a...

Popis

Od režiséra filmu “Road Trip” Todda Phillipse přichází do kin komedie o loučení se svobodou, které se nepředstavitelným způsobem zvrhne. Dva dny před svatbou odjíždí Doug (Justin Bartha) se svými nejlepšími kamarády Philem a Stu (Bradley Cooper a Ed Helms) a se svým budoucím švagrem Alanem (Zach Galifianakis) do Las Vegas na party, o které si slíbí, že na ni nikdy nezapomenou. Jenže když se ráno probudí s třeštící hlavou a kocovinou, zjistí, že si vůbec nic nepamatují. Jejich luxusní hotelový pokoj je naprosto zdemolovaný a ženich není nikde k nalezení.

Bez sebemenšího ponětí co se vlastně stalo a navíc v časové tísni, se musí trojice pokusit zjistit, krok po kroku, co všechno se během oné noci odehrálo, díky čemuž se jim snad podaří najít Douga a včas ho dopravit do Los Angeles, aby stihl svou vlastní svatbu. Čím víc toho ale odhalují, tím víc si uvědomují, do jakých potíží se vlastně dostali.