Dvě sestry-tanečnice už mají New Yorku a tamního života plné zuby. Z Broadwaye proto zamíří přímo do Paříže, kde chtějí nalézt lásku i slávu. Zároveň se ale plně soustředí na svoji kariéru a jejich milostný život jim v tom nesmí zabránit. Snímek...

Popis

Dvě sestry-tanečnice už mají New Yorku a tamního života plné zuby. Z Broadwaye proto zamíří přímo do Paříže, kde chtějí nalézt lásku i slávu. Zároveň se ale plně soustředí na svoji kariéru a jejich milostný život jim v tom nesmí zabránit.

Snímek tvoří pokračování muzikálu Páni mají radši blondýnky. Dvě hnědovlasé zpěvačky a tanečnice z Broadwaye (Jane Russell a Jeanne Crain) směřují do francouzské metropole, aby unikly svým vášnivým a bezohledným fanouškům a našly zde po mnoha milostných dobrodružstvích konečně opravdovou lásku. Jejich příběh kopíruje putování jejich matky a tety, které tutéž cestu podnikly ve dvacátých letech. Tento bláznivý a do extrémů dovedený muzikál, který si dělá legraci z žánrových produktů své doby, se natáčel v Paříži a Monte Carlu a může se pochlubit dokonce oficiálními módními doplňky od Diora. V dalších rolích se objevili (a samozřejmě si i zazpívali) Alan Young nebo Scott Brady, sám sebe pak ve filmu ztvárnil Rudy Valee.