Argentinský celovečerní hraný film. Romeo Pedragosa, divadelní sluha, je potají zamilován do slavné zpěvačky Glorie Solerové. Gloria před časem odmítla sňatek s bohatým mužem a vzdala se i dítěte, jež s ním měla. Dítě nyní žije u svého dědy,...

Popis

Argentinský celovečerní hraný film. Romeo Pedragosa, divadelní sluha, je potají zamilován do slavné zpěvačky Glorie Solerové. Gloria před časem odmítla sňatek s bohatým mužem a vzdala se i dítěte, jež s ním měla. Dítě nyní žije u svého dědy, který je nemíní vydat. Vydá dítě jen proti Gloriinu oddacímu listu. Gloria však touží po dítěti, je tedy nutné rychle sehnat ženicha jen pro tuto formalitu.

K této úloze je vyhlédnut Romeo. Romeo však nemá tušení, do jaké hry to byl zatažen, a po svatbě s Glorií míní hrát dále vážně roli manžela. Stane se proto terčem posměšků Gloriiných i svých přátel. Když však Gloria vidí, jak se Romeo obětavě a nezištně stará o její dobro a o dobro jejího dítěte, sama se do něho zamiluje. Propustí nakonec svého impresaria, který ji okrádal jak jen mohl, a spolehne se ve všem na Romea.