Osud tomu chtěl
Typ:
film
Žánr:
komedie, romantický
Délka:
96 min
Motto:
Jeden víkend stačí na to, aby se vám změnil celý život.
Rok:
2000
Charlie Hudson, vyjednavač newyorské policie, je zasnoubený s Claire Parkerovou, krásnou a úspěšnou obchodnicí. Claire plánovala před nadcházející svatbou strávit víkend v New Yorku, jenže jí do toho přišla velice výhodná nabídka na obchod a...

Popis

Charlie Hudson, vyjednavač newyorské policie, je zasnoubený s Claire Parkerovou, krásnou a úspěšnou obchodnicí. Claire plánovala před nadcházející svatbou strávit víkend v New Yorku, jenže jí do toho přišla velice výhodná nabídka na obchod a Claire musí na poslední chvíli odjet z města.

Učitelka Anna Pennová zase plánovala zařídit svatbu se svým snoubencem Davidem Allenem, který pracuje v reklamní společnosti. Ani on ale nemá o víkendu čas. A tak se stane, že Charlie a Anna stráví společně tři víkendové dny, ve kterých chtějí naplánovat každý svou vlastní svatbu.

Pak je tu ještě Charlieho starý přítel a kolega Henry Taylor, který se snaží svoji osamělost překonat prací a utápěním v alkoholu. A také energická kadeřnice Tracey Meltempiová, Annina nejlepší přítelkyně.