Organizace Alfa: Hádův faktor
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, drama, mystery
Délka:
160 min
Motto:
Chyť je dřív, než něco chytíš...
Země:
USA, 2006
Stephen Dorff a držitelé Oscara Mira Sorvino (Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Mocná Afrodité, 1995) a Anjelica Huston (Nejlepší herečka ve vedlejší roli – Čest rodiny Prizziů, 1985) se představují ve filmovém přepisu celosvětově proslulého...

Popis

Stephen Dorff a držitelé Oscara Mira Sorvino (Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Mocná Afrodité, 1995) a Anjelica Huston (Nejlepší herečka ve vedlejší roli – Čest rodiny Prizziů, 1985) se představují ve filmovém přepisu celosvětově proslulého příběhu o hrdinství a spiknutí, který byl natočen podle úspěšné řady knih spisovatele Roberta Ludluma (Agent beze jména, Poslední úder Omegy).

Podplukovník Jonathan Smith (S. Dorff) je specialista na nemoci a bývalý agent elitní špionážní organizace Alfa. Ta zaměstnává ty nejlepší politické a technické experty a je podřízena přímo prezidentce (A. Huston). Když se na různých místech Spojených států objevuje záhadný smrtelný virus, povolávají Smitha ihned zpátky do služby. Jen on je totiž schopen najít a izolovat zdroj nákazy dřív, než si vyžádá miliony životů. Všechny čeká nelítostný souboj s časem a skutečností, že za vším stojí spiknutí, které sahá až do nejvyšších a nejmocnějších vrstev společnosti.