Navzdory anotaci nezačíná film v márnici ale na diskotéce, kde Sadie ( Lucy Liu ) předplatí jednomu ze zákazníků prostitutku a odvede si jí do honosného domu. Tady nebohá dívka vzápětí skončí ve sprše, ale nikoli kvůli erotickým hrátkám. Zavěšená...

Popis

Navzdory anotaci nezačíná film v márnici ale na diskotéce, kde Sadie ( Lucy Liu ) předplatí jednomu ze zákazníků prostitutku a odvede si jí do honosného domu. Tady nebohá dívka vzápětí skončí ve sprše, ale nikoli kvůli erotickým hrátkám. Zavěšená jako kus masa čeká na příjezd muže na invalidním vozíku, který má jisté krvelačné choutky.

Ty si hodlá ukojit výměnou za informaci, kterou teď již nemrtvá reportérka potřebuje k vykonání své pomsty. Odměnou muži má být sice život mladé dívky, ale velmi nepřekvapivě se mu místo toho dostane stříbrné střely přímo do srdce.

Po úvodní scéně následuje střih časem zpět, kdy se dozvíme, jak se Sadie ke svému nepřirozenému stavu dostala. V pozici zvídavé a značně neopatrné reportérky navštívila dům, kde se měla uskutečnit tajemná párty.