Oban - nebeské lodě
Typ:
film
Žánr:
dobrodružný, akční, sci-fi, animovaný
Délka:
25 min
Motto:
TV seriál 2006-????
Rok:
2006
Největší kosmický závod Oban - nebeské stroje odstartován v televizi Jetix Velkolepý animovaný dobrodružný sci -fi seriál Oban Star Racers (Oban nebeské stroje) se hned při svém uvedení v dětské kabelové televizi Jetix (dříve Fox Kids) setkal...

Popis

Největší kosmický závod Oban - nebeské stroje odstartován v televizi Jetix

Velkolepý animovaný dobrodružný sci -fi seriál Oban Star Racers (Oban nebeské stroje) se hned při svém uvedení v dětské kabelové televizi Jetix (dříve Fox Kids) setkal s obrovským zájmem diváků a získává si mnoho fanoušků.

Největší kosmický závod, jehož dějištěm je legendární planeta Oban, byl odstartován začátkem října a TV Jetix vysílá další epizody šestadvacetidílného seriálu každý víkend. Svým rozsahem se dá toto výjimečné animované dílo srovnat s hranými velkofilmy či seriály pro dospělé jako Hvězdné války či Star Trek.

Hvězdná závodnice bojuje o všechno

Podstatnou část děje tohoto fantastického příběhu plného napětí tvoří obanský závod, ve kterém se střetávají nejlepší vesmírní piloti jednou za 10.000 let. Odpovědnost za úspěch týmu planety Země leží po zranění pilota na patnáctileté dívce Molly. Nejde přitom jen o úspěch při závodě ale také o to porazit vetřelce Cragy, kteří ohrožují Zemi. Píše se rok 2082a Molly utíká ze školy hledat svého otce. Tak začíná její dobrodružná cesta.