Claire Forlani, Oliver Hudson a Jacqueline Bisset se představují v hlavních rolích napínavého thrilleru o ženě, jež se vrací do svého rodného města, aby tu dala do pořádku svou neuspořádanou minulost. Tory (Claire Forlani) je více než jasné, že...

Popis

Claire Forlani, Oliver Hudson a Jacqueline Bisset se představují v hlavních rolích napínavého thrilleru o ženě, jež se vrací do svého rodného města, aby tu dala do pořádku svou neuspořádanou minulost. Tory (Claire Forlani) je více než jasné, že návrat domů nebude snadný.

Výlet zpátky do minulosti totiž znamená znovu prožít děsivé scény, které se jí navždy zapsaly do paměti před dávnými léty. Scény z večera, během kterého byla brutálně zavražděna její kamarádka z dětství Hope.

Aby toho nebylo málo, Tory záhy zjišťuje, že smrt její přítelkyně odstartovala sérii dalších vražd, ke kterým docházelo pravidelně každý rok po osudné události. A co je nejhorší? Psychopat celá léta trpělivě čekal, až se Tory vrátí. Teď má tedy Tory jen dvě možnosti. Buď využije své nadpřirozené schopnosti, nebo skončí jako jeho další oběť!