Neviditelní jezdci
Typ:
film
Žánr:
romantický, western, tv film
Délka:
100 min
Rok:
1982
Válka Severu proti Jihu konečně skončila a Mac, který bojoval za vítěze, se vydává na cestu domů. Cestou zachrání svého bratra Della, kterého chtějí pověsit, protože má na sobě ještě stále jižanskou uniformu. Ani jednoho z bratrů nezajímá, kdo...

Popis

Válka Severu proti Jihu konečně skončila a Mac, který bojoval za vítěze, se vydává na cestu domů. Cestou zachrání svého bratra Della, kterého chtějí pověsit, protože má na sobě ještě stále jižanskou uniformu. Ani jednoho z bratrů nezajímá, kdo kde bojoval, je konec války a oni jedou domů. Tam je ale čeká velmi smutné překvapení - farmu přepadla jakási banda a odvlekla jejich dvě sestry i Dellovu nevěstu Katy.

Postupně zjišťují, že podobně postižených farem je v okolí víc. Na svědomí to má bývalý major jižanské armády, který chce unesené osoby prodat, za utržené peníze získat zbraně a dál pošetile pokračovat v boji. A tak do Spojených států přijíždí mexický překupník, aby cenný náklad odvezl do Mexika. Nejvíc ze všech se mu líbí Katy, ale z obavy, že by mu způsobila problémy, ji obchodník nechá na pobřeží. Tam ji naštěstí najdou její bratři, musí ale zachránit i ostatní unesené ženy.