Nemožňák
Typ:
film
Žánr:
komedie, akční
Délka:
93 min
Země:
Filipíny, 1982
Žádný padouch před ním není v bezpečí, žádné kalhotky v jeho přítomnosti nezůstanou suché a žádná překážka pro něho není moc vysoká. Filipínský liliputský bojovník s mezinárodním zločinem, který svůj malý vzrůst dohání velkým šarmem a bezbřehou...

Popis

Žádný padouch před ním není v bezpečí, žádné kalhotky v jeho přítomnosti nezůstanou suché a žádná překážka pro něho není moc vysoká. Filipínský liliputský bojovník s mezinárodním zločinem, který svůj malý vzrůst dohání velkým šarmem a bezbřehou nebojácností, se vrací do akce a na Festival otrlého diváka. Agent 00 tentokrát bude svými boxerskými údery mezi nohy paralyzovat gaunery ve službách celosvětově rozšířené teroristické organizace, která unáší zámožné podnikatele, a nyní má spadeno na hlavní průmyslníky z Filipín. Agent malého vzrůstu ale nadměrných bojových dovedností bude opět čelit množství dramatických situací, z nichž se dostane díky svému důvtipu i své zdánlivé tělesné indispozici, jež je naopak jeho hlavní předností. Ale i v nejvypjatějších okamžicích si kultovní hrdina najde chvilku, aby všem ženám v širokém okolí ukázal, že i malý panáček může sehrát velké divadlo.

Ostatně v jeho druhém filmovém dobrodružství čeká na Agenta 00 zatím největší výzva. Tou nejsou zlotřilé plány kriminálníků na ukončení jeho života, nýbrž právě nenasytné ženy. Bude totiž muset pronásledovat padoucha do vykřičeného domu plného dívek, které vědí, že na velikosti nezáleží. Nemožňák vznikl po úspěchu snímku Jen pro tvou výšku, který uvedl Festival otrlého diváka loni. Jenže hvězda představitele hlavní role Weng Wenga zářila opravdu pouze chvíli a navzdory pozornosti, které se liliputovi dostalo i na noblesním festivalu v Cannes, zůstal sequel již pouze lokální záležitostí. Weng Weng natočil ještě pár podobně bizarních a nonsensových snímků. Ale žádný z nich svou absurditou nepřekonal fakt, že vyhaslou hvězdu posléze filipínské autority jmenovaly opravdovým speciálním agentem.