Něco z Ameriky 2
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
110 min
Země:
Maďarsko, 2008
Když bratři Ákos, András a Tamás přijdou o spoustu peněz, které vyhráli v loterii, zamíří do New Yorku, aby dopadli podvodníka, který je o ně připravil. Pokračování maďarské komedie, která měla u domácích diváků velký úspěch, režíroval Gábor...

Popis

Když bratři Ákos, András a Tamás přijdou o spoustu peněz, které vyhráli v loterii, zamíří do New Yorku, aby dopadli podvodníka, který je o ně připravil. Pokračování maďarské komedie, která měla u domácích diváků velký úspěch, režíroval Gábor Herendi.

Pokračování maďarské komedie, kterou režíroval Gábor Herendi, navazuje na vyprávění o osudu tří bratří, kteří se ocitli na dně. Ákos (Gyözö Szabó), András (Ferenc Hujber) a Tamás (Csaba Pindroch) totiž přišli o šedesát milionů forintů, které vyhráli v loterii a za něž chtěl Tamás natočit vysněný film. O peníze je připravil mazaný podvodník Alex Brubeck (Tibor Szervet) a utekl s nimi do New Yorku. Trojice se tedy vydává v jeho stopách, a když bratři Alexe vypátrají, ukáže se, že za jejich peníze má být uvedena divadelní hra. Jinak Alexovi hrozí, že mu místní mafioso pořádně znepříjemní život. Ale tím komplikace zdaleka nekončí.