Hlavní hrdinkou příběhu je mladá zvěrolékařka Diana Rivera. Právě se vrátila ze studijní cesty domů a už získala pracovní nabídku – na haciendě rodiny Mendezových, kde se chovají býci na zápasy. Mendezovi jsou staří rodinní přátelé, které si...

Popis

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá zvěrolékařka Diana Rivera. Právě se vrátila ze studijní cesty domů a už získala pracovní nabídku – na haciendě rodiny Mendezových, kde se chovají býci na zápasy. Mendezovi jsou staří rodinní přátelé, které si Diana pamatuje z dětství. Ani ve snu by ji nenapadlo, že arogantní frajírek Pablo, se kterým se pohádala večer na diskotéce, patří právě do této rodiny. Když dorazí Diana druhého dne na haciendu, Pablo se jí snaží namluvit, že to on je majitelem ranče a jmenuje se Alejandro Mendez. Diana mu ale neuvěří, protože vzápětí potkává skutečného Alejandra, Pablova úspěšného otce.

Od první chvíle si Alejandro Dianu získal, když ji zachránil před rozzuřeným býkem. Diana ale ví, že je Alejandro ženatý s Isabel, a tak se ho snaží dostat z hlavy a přijímá Pablovy návrhy na usmíření. Tím si však proti sobě poštvává Camilu, která si dělá na Pabla zálusk, a její nejlepší kamarádku Helenu, Pablovu sestru a Alejandovu dceru. Jako její strážný anděl je s ní stále kamarádka a spolupracovnice Flor. Poklidný rodinný život Mendezových narušují dvě události: první z nich je blížící se svatba Alejandrova tchána Felixe s mladou přitažlivou, ale vypočítavou Deborou, která má tajného milence Luise Carlose a nemůže se dočkat peněz, které sňatkem získá.

Druhou, vážnější událostí, je Isabelina vrozená srdeční vada, která o sobě dává vědět právě před chystanou svatbou. Po Isabelině smrti se Deborah spojí se závistivým majitelem sousedních pozemků Milciadesem a bude usilovat jak o Alejandra, tak o jeho peníze. Jenže Alejandro se bláznivě zamiluje do Diany, stejně jako ona do něho. Ale protože se oba bojí, že jejich láska je neopětovaná, budou před sebou své skutečné city skrývat.