Naruto se vrací po 2 a půl letech společně s Jirayou do své rodné vesnice ukryté v Listí.Narutovi je uz 14 a půl roku a těší se až se setka se svou kamarádkou Sakurou a Shikamarem .Sasuke odešel k Orochimarovi aby dostal sílu a mohl zabít svého...

Popis

Naruto se vrací po 2 a půl letech společně s Jirayou do své rodné vesnice ukryté v Listí.Narutovi je uz 14 a půl roku a těší se až se setka se svou kamarádkou Sakurou a Shikamarem .Sasuke odešel k Orochimarovi aby dostal sílu a mohl zabít svého bratra Itachiho. Jenže Orochimaru, legendární Sanin chce jen Sasukeho tělo. Naruto chce za každou cenu zachránit Sasukeho.

Ale dokud bude Sasuke pryč tak si za Sasukeho museli někoho najít, protože každý tým musí být 4-člený a Kakashiho vystřídá jiný jounin který má sílu uzavřít plášť démoní lišky který se občas ukazuje na Narutovi. Nový tým: Sakura, Naruto, Sai, Yamatto. Mistr Asuma Sarutobi umře. Shikamaru, Ino a Chouji se chtějí vydat za akatsuki který zabili mistra Asumu Sarutobi ale nový hokage Tsunade je zastaví protože nemájí Kapitána ale z toho se ozve Kakashi a řekne: Já s nimi půjdu. A Tsunade je pustí.