Ve snímku Nahota na prodej navazuje režisér Vít Olmer na úspěch svého atrakivního diváckého hitu Bony a klid. Do centra filmařovy pozornosti se teď dostalo na místo vekslování téma nucené prostituce. Mladý novinář Egon (Lukáš Vaculík) ve...

Popis

Ve snímku Nahota na prodej navazuje režisér Vít Olmer na úspěch svého atrakivního diváckého hitu Bony a klid. Do centra filmařovy pozornosti se teď dostalo na místo vekslování téma nucené prostituce. Mladý novinář Egon (Lukáš Vaculík) ve spolupráci s Američankou českého původu Nancy (Kája Třísková, dcera Jana Třísky) a se soukromým detekivem, propuštěným policistou (Jiří Krampol), pátrají po ztracené dívce, jež se ocitla v rukách romské pasácké mafie.


Jejich cesta do podsvětí je lemována setkáními se zločiny nejrůznějšího druhu, od podvodů přes korupci, až po vrcholný krvavý masakr; jako vystřižený z horších západních filmů. V rychlém sledu epizod tu najdeme téměř všechno: unesené dívky, nucené k prostituci, i profesionální děvky, rvačku skinů s Romy obchod s pornografií nedovolené ozbrojování, sex-show, podvody při aukcích, spojení zločinu s vládnoucí byrokracií atd.

Záměr je jasný: poskytnout našim divákům "americký' film v českém provedení. Námět filmu napsal známý žurnalista Josef Klíma.


Autor: uživatel(ka)matejhruska