Láska Gabrielly a Troye trvá i o prázdninách, kdy si s partou spolužáků přivydělávají v místním klubu který vlastní rodiče Sharpay a Ryana. Jejich společnou vášní je muzika, a tak není divu, že se přihlásí do pěvecké soutěže, kterou jim bude...

Popis

Láska Gabrielly a Troye trvá i o prázdninách, kdy si s partou spolužáků přivydělávají v místním klubu který vlastní rodiče Sharpay a Ryana. Jejich společnou vášní je muzika, a tak není divu, že se přihlásí do pěvecké soutěže, kterou jim bude komplikovat hádka kvůli Sharpay. Gabrielle se nelíbí že Sharpay koketuje s Troyem a on se nechá ovládat. Gabriella se s Troyem na chvíli odloučí a Troy se pohádá se svým týmem Wildcats.

Troy řekne Sharpey co opravdu chce. Sharpay je uplně zaskočena protože toto nečekla. Tento rozhovor slyšela Kelsi a řekne to Chadovi a ryanovi který se stal jedn z týmu Wildcats. Troy bude za Tygrama a omluví sem jim a ryan mu domluví aby spíval se Sharpay v soutěži a Try to příme. Místo Sharpey bude zpívat Gabriella a zase se dají s Troyem dohromady. A vše skončila jak má. Troy je zase s Gabriellou a má zpátky i svůj tým Wildcats.