Vysloužilý agent tajné služby Ben O'Connor využívá svých schopností k tomu, aby v Las Vegas získal v pokeru dost peněz na splnění svého dávného snu. A skutečně se mu podaří získat dost, aby si mohl v malém americkém městečku se svými dvěma...

Popis

Vysloužilý agent tajné služby Ben O'Connor využívá svých schopností k tomu, aby v Las Vegas získal v pokeru dost peněz na splnění svého dávného snu. A skutečně se mu podaří získat dost, aby si mohl v malém americkém městečku se svými dvěma nejlepšími kamarády otevřít blues&jazzový podnik.

Když se k nim přidá také syn jejich kolegy, agent tajné služby D'Artagnan, věci se dají rychle do pohybu a zanedlouho patří jejich podnik k nejúspěšnějším v kraji. Úspěch ssebou ovšem přináší také řadu nepříjemné pozornosti, o kterou nikdo, tedy ani "mušketýři" nestojí.

Zejména, když se objeví místní gangsterský bos, který se pokusí klub ovládnout a změnit v hráčské doupě. Zdá se neústupný a navíc má za sebou podporu zkorumpovaného šerifa. To ovšem netuší, s kým má tu čest. Velmi brzy se však o tom přesvědčí, protože trojice vysloužilců se společně s jejich mladým přítelem vydává do boje.