Musíme odsud vypadnout
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, kriminální
Délka:
92 min
Země:
USA, 2013
Tři texaští teenageři doufají, že se jim podaří aspoň na chvíli uniknout z jednotvárného života v malém městě. Místo toho však skončí ve spárech podsvětí a organizovaného zločinu poté, co jeden z nich okrade nesprávného muže.Když si potížista...

Popis

Tři texaští teenageři doufají, že se jim podaří aspoň na chvíli uniknout z jednotvárného života v malém městě. Místo toho však skončí ve spárech podsvětí a organizovaného zločinu poté, co jeden z nich okrade nesprávného muže.

Když si potížista Billy Joe uvědomí, že jeho nejlepší kamarád Bobby brzy odjede se svou přítelkyní Sue na vysokou školu, naplánuje na jejich počest poslední velkou party. Aby mohl všechno zaplatit, okrade svého šéfa Giffa. Po návratu z vysněného víkendu je ale skupinka přátel vystavena krutým následkům svých činů, neboť ukradené peníze patřily nebezpečnému gangsterovi přezdívanému Big Red. Všichni tři teď musejí vyloupit místní "pračku" peněz, aby splatili dluh a získali zpět ztracenou svobodu. V boji za záchranu svých životů jsou vtaženi do světa organizovaného zločinu a bezstarostné mládí se rychle mění v drsnou realitu dospělého života.