Sam (Hugh Laurie) a Lucy Bell (Joely Richardson) jsou dva chytří, sexy, úspěšní profesionálové, kteří mají úplně všechno, na co si jen vzpomenou. On je televizní redaktor pro společnost BBC a ona pracuje v divadelní agentuře. Ale přece jen jim...

Popis

Sam (Hugh Laurie) a Lucy Bell (Joely Richardson) jsou dva chytří, sexy, úspěšní profesionálové, kteří mají úplně všechno, na co si jen vzpomenou. On je televizní redaktor pro společnost BBC a ona pracuje v divadelní agentuře. Ale přece jen jim něco chybí. Lucy touží celým svým srdcem stát se matkou. Navzdory pestrému sexuálnímu životu a sestavenému harmonogramu se jim nedaří a tak se svěřují do rukou doktora Jamese (Rowan Atkinson).

Lucy podstoupí řadu vyšetření a v jejich vztahu to začne skřípat. Sam ventiluje svoji frustraci do filmového scénáře na kterém právě pracuje. Bohužel má zrovna spisovatelský blok a tak zapojí svou představivost. Začne popisovat příběh dvou lidí, kteří usilují o dítě.

Mezitím Lucy, která je plná různých hormonů, nalézá útěchu u svého pohledného a šaramantního zákazníka, herce Carla Phippse (James Purefoy).