Mise na Mars
Typ:
film
Žánr:
thriller, dobrodružný, drama, sci-fi
Délka:
114 min
Motto:
Od režiséra Mission: Impossible
Země:
USA, 2000
Režisér filmu Mission: Impossible nám představuje svůj další kasovní trhák – mrazivou vesmírnou sci-fi Mise na Mars. V hlavních rolích se představí Gary Sinise (Apollo 13, Hadí oči) a Tim Robbins (Austin Powers: Špión, který mě vojel). Píše se...

Popis

Režisér filmu Mission: Impossible nám představuje svůj další kasovní trhák – mrazivou vesmírnou sci-fi Mise na Mars. V hlavních rolích se představí Gary Sinise (Apollo 13, Hadí oči) a Tim Robbins (Austin Powers: Špión, který mě vojel).

Píše se rok 2020 a první pilotovaná raketa s lidskou posádkou úspěšně dosedla na rudou planetu. Krajina na Marsu ale skrývá nečekané tajemství. Katastrofa, která se v blízkosti vesmírné základny rozpoutá, má vražednou sílu. Jediným důkazem ničivé události je fragment zprávy velitele základny. NASA okamžitě vysílá záchranný tým, aby pátral po někom, kdo by snad hrůzu zázrakem přežil.

Když záchranný tým po mnoha komplikacích konečně přistane na Marsu, odhalí pravdu, která vám vezme dech! Mise na Mars je opravdovou podívanou plnou napětí, zvratů a dokonale provedených speciálních efektů, při které si budete připadat, jako by se to všechno stalo vám.