Bad Milo!
Typ:
film
Žánr:
komedie, horor
Délka:
85 min
Země:
USA, 2013
Udržet na uzdě potlačované emoce je někdy obtížné, zvláště v situaci, když se zhmotnily v ošklivém rektálním démonovi sídlícím ve vašem trávicím traktu. Přesně to se stalo Duncanovi, věčně zakřiknutému řadovému úředníčkovi, kterého do běla...

Popis

Udržet na uzdě potlačované emoce je někdy obtížné, zvláště v situaci, když se zhmotnily v ošklivém rektálním démonovi sídlícím ve vašem trávicím traktu. Přesně to se stalo Duncanovi, věčně zakřiknutému řadovému úředníčkovi, kterého do běla rozpaluje přitroublý kolega z práce, tyranizuje manipulativní šéf a ignoruje vlastní otec, vyhořelý a věčně zhulený hipísák. Milo, jak si nezvaného nájemníka svých útrob Duncan láskyplně pojmenuje, má navíc krvelačné sklony. Každou noc se vydrápe ze zadnice svého nositele, aby lovil bezbranné oběti rekrutující se z Duncanových nepřátel. Milo se vymyká kontrole – je potřeba s ním za každou cenu najít společnou řeč, po dobrém, nebo po zlém.

Bláznivá komedie s hororovým přídechem je klasickou půlnoční švandou, která si střílí z našich životů rozklížených stresem. A těm, kteří reflexi uspěchané doby neocení, jistě postačí pořádná porce fekálního humoru s několika ohlodanými údy jako přílohou.