David Burke (Sudeikis) je drobný obchodník s nádobím, jehož zákazníci jsou kuchaři v restauracích i matky v domácnostech. Teoreticky by ho tak nemělo potkat nic špatného. Opravdu ne? Přestože je David opatrný a z evidentních důvodů se nechce...

Popis

David Burke (Sudeikis) je drobný obchodník s nádobím, jehož zákazníci jsou kuchaři v restauracích i matky v domácnostech. Teoreticky by ho tak nemělo potkat nic špatného. Opravdu ne? Přestože je David opatrný a z evidentních důvodů se nechce pouštět do podnikání ve velkém, nakonec se stane obětí hesla, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. David se totiž pokusí pomoct několika místním teenagerům a skončí zmlácený třemi místními punkery. Ti mu také ukradnou všechny peníze, a tak David najednou dluží velké peníze svému dodavateli Bradovi (Ed Helms).

Aby zachránil situaci a vyrovnal účty, musí se David stát pašerákem drog a dopravit Bradovi nejnovější zásilku z Mexika. O pomoc David požádá své sousedy, cynickou striptérku Rose (Aniston), potenciálního zákazníka Kennyho (Will Poulter) a potetovanou teenagerku s piercingem Casey (Emma Roberts). David vymyslí plán, jehož součástí je falešná manželka, dvě předstírané děti a velký naleštěný karavan. A rodina „Millerů“ se vydá na jih na víkend oslavit Den nezávislosti, což snad ani nemůže skončit jinak než malérem.