Matchmaker Santa
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama, romantický, tv film
Délka:
80 min
Země:
USA, 2012
Melanie Hogan (Lacey Chabert) si již jako malá holka přála najít svého vlastního prince na bílém koni, stejně jako našli pravou lásku její rodiče. Nyní už jako dospělá provozuje Melanie vlastní pekárnu a randí s přitažlivým generálním ředitelem...

Popis

Melanie Hogan (Lacey Chabert) si již jako malá holka přála najít svého vlastního prince na bílém koni, stejně jako našli pravou lásku její rodiče. Nyní už jako dospělá provozuje Melanie vlastní pekárnu a randí s přitažlivým generálním ředitelem Justinem (Thad Luckinbill). Vše se zdá být dokonalé, Justin požádá Melanii, aby spolu strávili svátky v jeho nádherném domě u jezera - a mohl ji představit své matce. Melanie však začne trávit více času s Justinovym nejlepším přítelem a loajálním asistentem Deanem (Adam Mayfield), který je do ní tajně zamilovaný.

Justin tajně plánuje uspořádat ve svém domě u jezera firemní vánoční párty, aby tak zapůsobil na tým, přičemž chce k tomuto účelu využít i Melanii. Brzy ráno odlétá aby vše připravil, obrátí se proto na Deana, aby vyzvedl Melanii na letišti. Brzy však muž jménem Chris (Donovan Scott) - veselý chlapík podobný Santa Clausovi, který se rozhodl splnit Melanii její dětské Vánoční přání - sešle na tuto dvojici své vánoční kouzlo. Melanie a Dean následně uvíznou v krásném městečku Buford Falls, kde jsou nuceni strávit Vánoce s Chrisem - a bez Justina, který v domě u jezera znovu objevil svou dávnou lásku.