Emily Winstead, Wendy Hartman, Avis Monroe, Carson O'Conner a Teddy Hohn spolu bydlely během vysokoškolských studií a jsou stále kamarádky, i když od jejich promoci uplynulo už deset let. Kráska Emily je vzorná žena v domácnosti, matka dvou dětí...

Popis

Emily Winstead, Wendy Hartman, Avis Monroe, Carson O'Conner a Teddy Hohn spolu bydlely během vysokoškolských studií a jsou stále kamarádky, i když od jejich promoci uplynulo už deset let. Kráska Emily je vzorná žena v domácnosti, matka dvou dětí a dokonalá manželka. Wendy, která nezapře asijské kořeny, zastává vysokou funkci ve velké bance, ale pohlcená prací a kariérou rezignovala na založení rodiny. Silnější Teddy se stala lékařkou, je vdaná a má děti, ale při honičce mezi prací a rodinou už si nedokáže najít čas na sebe. Zrzka Carson přednáší na univerzitě a stále žije stejně jako za studentských let.

Drobná blondýnka Avis, která pochází z bohaté rodiny, tráví život jako ozdoba večírků. Na velkém srazu absolventů se dívky setkají a zajdou do bývalého pokoje na koleji. Každá má kamarádkám tolik co vyprávět a každá má nějaké tajemství, které v impulsivním návalu otevřenosti prozradí. Emily se přizná k románku s mladým, svalnatým instruktorem jógy, Teddy vypisuje za úplatu recepty na nepovolené návykové léky, Carson využívá z nedostatku času a nápadů pro své přednášky cizí vědecké práce, Avis musela jako pravidelná hvězda večírků podstoupit několikaměsíční léčbu závislosti na alkoholu a drogách. Absolventské setkání končí, kamarádky se vrátí domů a po pár dnech dostanou stejný anonymní dopis: Pokud do týdne nedoručí do jistého baru v Madisonu 20 000 dolarů, tajemství, které prozradila kamarádkám, se dozvědí všichni. Kamarádky jsou zděšeny.

Pro Emily by to znamenalo konec spokojeného manželství, Wendy by ztratila výnosné místo, Teddy by přišla o lékařskou licenci, Carson by mohli vyhodit s ostudou z univerzity a Avis by se stala středem pomluv, které by zničily její vztahy s bohatou rodinou. Zpočátku jsou přesvědčeny, že jejich přiznání kdosi vyslechl, později však pochopí, že je za vším jedna z nich. Jenže která? Emily je přesvědčena, že vyděračkou musí být ta, která lhala. Začínají vzájemně prověřovat pravdivost svých vyznání, rodí se podezření, domněnky a falešná obvinění, narůstá podrážděnost a předsudky. A den, určený vyděračem, se neodvratně blíží.