Amanda (Mary-Kate Olsen) je devítiletá holka z dětského domova. Amanda má moc ráda sport-hlavně baseball. Taky má ráda svou vychovatelku-Dianu. Alissa Callawayová (Ashley Olsen) má narozdíl od Amandy bohatého otce. Její matka jí zemřela, když...

Popis

Amanda (Mary-Kate Olsen) je devítiletá holka z dětského domova. Amanda má moc ráda sport-hlavně baseball. Taky má ráda svou vychovatelku-Dianu. Alissa Callawayová (Ashley Olsen) má narozdíl od Amandy bohatého otce. Její matka jí zemřela, když byla malá. Když se Alissa vrátí ze soutěže, kde získala první místo ve hře na klavír, zjistí, že si otec našel nějakou ženu. Protože ji to překvapilo, rozhodla se, že uteče z domu.

Mezitím Amanda odjíždí s dětmi z domova na tábor, který náhodou patří Alissinýmu otci. Tam se skamarádama vsadí, že zazvoní u domu Callawayových. Ale přes očekávání Amandy se otevřou dveře a neznámý muž ji vtáhne dovnitř. Když ale Amanda na stěně uvidí viset obraz, na kterém je ona sama, lekne se a z toho domu uteče.

Zatímco se Amanda dostala do domu Callawayových, Allisa se seznámí s Dianou a jde s ní do tábora.Ale když se má hrát fotbal, který Alissa nesnáší, uteče.

Tak Amanda i Allisa utíkají lesem. A potom se i potkaly. Nerjdřív se hrozně lekly, ale pak si zvykly na to, že jsou úplně stejné a domluvily se, že si na jeden den vymění role. Amanda si vyskouší, jaké je to mít tátu a zároveň se na přání Ellisy pokusí odehnat tátovu novou přítelkyni.

Když se druhý den sejdou, napadne je obě jedna věc: dát dohromady pana Callawaye a vychovatelku Dianu. První dva pokusy nebyly moc úspěšné, ale do třetice se to povedlo. To už byla svatba pana Callawaye a jeho přítelkyně v plném proudu, když do kostela přišla Diana a Allisin otec místo toho osudného "ano", řekl "ne". Ale pro holky nebylo tak jednoduché, dát ty dva dohromady. Hlavně proto, že Allisu, která se vydávala za Amandu, dali do adopce...

Ale nakonec všechno dobře dopadlo a z Amandy a Allisy se staly ségry..