V prosperujícím průmyslovém městě, hned vedle kostela, stojí bar Eden, plný neřesti, který navštěvují krásné ženy a bohatí pánové s plnými kapsami peněz. V tomto podniku vidí mnich otec Malachy místní doupě nepravosti a nečestnosti i modlí se k...

Popis

V prosperujícím průmyslovém městě, hned vedle kostela, stojí bar Eden, plný neřesti, který navštěvují krásné ženy a bohatí pánové s plnými kapsami peněz. V tomto podniku vidí mnich otec Malachy místní doupě nepravosti a nečestnosti i modlí se k Bohu, aby udělal zázrak. Ten jeho přání vyslyší a bar Eden v noci přestěhuje na ostrov.

O zázraku brzy ví každý a v četných skupinách přijíždí se podívat na vlastní oči. Desítky novinářů a stovky turistů vydají takový ruch a humbuk, že otec Malachy lituje, že si přál takové hloupé přání. Přijdou bohatí investoři, koupí ostrov s barem Eden, postaví kolem budovy s moderním kasinem pro slavné a bohaté lidi. Otec Malachy přijde zklamaný na pláž a opět žádá Boha, aby jeho přání vrátil zpět a ten jej vyslyší a ráno je bar Eden na starém místě.